Aydınlatma Metni


KULLANICI SÖZLEŞMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla şirket tarafından hazırlanmıştır.
Kullanıcı sözleşmesi kapsamında kişisel nitelikli veri grubuna dâhil olan bilgiler talep edebiliriz. Bu talebimiz doğrultusunda elde ettiğimiz kişisel verileri ise Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanunun 5. maddesinde yer alan;

· “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”,
· “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” 
· “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebep ve amaçlarına dayanarak işlemekteyiz. 

Söz konusu kişisel veriler; hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep halinde adli makamlar ya da ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir. Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre “MALTEPE MAH.ESKİ ÇIRPICI YOLU SK.MERTER MERİD.İŞM.NO.1/517 ZEYTİNBURNU/İSTANBUL” adresine yazılı olarak veya üyeliğinizin teyit edildiği elektronik posta üzerinden [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz.

Yeniliklerden haberdar olmak ister misiniz?