11.0.4 Patch Notes
Düzenlemeler

1) Radiant zırhların, +9 varyasyonlarında düzenleme gerçekleştirilmiştir.
2) Coin Spin tekrardan aktif edildi. 10x olarak maksimum 5 adet satın alabilirsiniz(Toplam 50 adet)
İçerisine yeni eşyalar eklendi, eşyalar aşağıda yer almaktadır.
Fairy Upgrade Enhancer (%15,%25,%35),
2750 HP Scroll,
%22 Attack Scroll,
Heroism Scroll,
Scroll of Valor,
Red Ribbon Cloak,
Nyra Boost Chest,
Nyra Container,
Royal Chest,
Celestial Chest,
Onyx Crystal,
Lucky Charm
3)Mount Race etkinliğinde, kendi ırkından oyuncuya yetenek atamama sorunu giderilmiştir.
4) Deathmatch etkinliğinde, Action Point kayıtlı kalmama sorunu giderilmiştir.
5) Inferno etkinliği içerisinde, oyun bağlantın kesildiğinde ekstra ödül gelmeme sorunu giderilmiştir.
6) Süreli görevlerde yaşanan sorunla ilgili çalışma gerçekleştirildi:
7) Inferno etkinliğinde, içeride eşya değişimlerinden artık ödül alımınız etkilenmeyecektir. Etkinliğe giriş yaptığınız Gear Score baz alınacaktır.
8) Death Valley haritasındaki kule hasarları artırılmıştır.
9) Yaratıklardan elde edilen, Action Point dağılım algoritmasında bulunan hata giderilmiştir. ( Bir çok oyuncunun olması gerektiğinden fazla Action Point almasına sebebiyet veriyordu, düzeltildi.)
10)Death Valley haritasında, Lunaskar base bölgesinde yaşanan FPS problemiyle ilgili çalışma gerçekleştirildi.
11)Sevenfold haritasındaki yaratıkların yeniden doğma süreleri, 30–40 saniye arasında rastgele olacak şekilde güncellenmiştir.
12) Craft "Other" sekmesine, "Weapon Coupon", "Armor Coupon" ve "Accessory Coupon" eklenmiştir. Eşyanızın seviyesine göre, elde edeceğiniz kupon sayısı artrmaktadır. Bu kuponları, Craft'a özel açılacak olan Lucky Draw etkinliklerinde kullanabileceksiniz.
Lucky çeşidine göre, istenen kupon adetleri değişkenlik gösterebilmektedir. Örnek istenecek adetler; 10, 20, 50, 100
Üretime ait örnek görseller aşağıda yer almaktadır


